Opening Ploeg expositie Veenkoloniaal museum Veendam

Zondag 22 oktober was de opening van de expositie van De Groninger kunstkring De Ploeg in het Veenkoloniaal museum in Veendam. Druk bezocht en heel gezellig. Een prachtig overzicht van de huidige Ploeg. Het hele jubileumprogramma staat op de website.

 Naar website Groninger Kunstkring De Ploeg

Op de Facebookpagina meer foto’s van de opening.

De foto is gemaakt door Willem Corsius.

expositie Herfstkleuren

Expositie  HERFSTKLEUREN  van 13 augustus  t/m 15 oktober 2017

Galerie Nou Nòg Mooier!
Baron van Asbeckweg 38,  Warfhuizen

Openingstijden :
donderdag t/m zaterdag 10.00 tot 17.30 uur
zondag 11.00 – 17.00 uur

Infostand bij Reinhart Orchideeën

Tijdens de jubileum tentoonstelling van Reinhart Orchideeën, gehouden van 12 tot en met 14 mei 2017, in gesprek met een van de bezoekers over mijn werken (foto rechts).

In de (permanente) infostand zijn een aantal werken van mij te bekijken. Hierboven een impressie.

Aankondiging Expositie Art-Schok 02 april 2017 – 03 september 2017

Deze tentoonstelling verenigt 9 kunstenaars uit de regio die geïnspireerd zijn door de bevingsproblematiek in de provincie. Zij geven hun artistiek oordeel over de gevolgen van de bevingen voor het eeuwenoude cultuurlandschap. Daarnaast gaan ze in op de angsten en onzekerheden die de gaswinning bij de inwoners van het gebied teweeg brengt.

klik hier voor affiche ArtSchok

2016-12-09 Art Schok in museum het Hoogeland

Het museumseizoen 2017 start met de tentoonstelling ART-SCHOK. Deze tentoonstelling verenigt 9 kunstenaars uit de regio die geïnspireerd zijn door de bevingsproblematiek in de provincie. Zij geven hun artistieke oordeel over de gevolgen van de bevingen voor het eeuwenoude cultuurlandschap. Daarnaast gaan ze in op de angsten en onzekerheden die de gaswinning bij de inwoners van het gebied teweeg brengt.

website museum Het Hoogeland