Prenten van de Ploeg.
De Ploeg sluit haar jubileumjaar af in het Museum De Oude Wolden met de tentoonstelling Prenten van de Ploeg en een extra speciale Wintersalon op 16 december.
Hiernaast mijn inzending.

In de tentoonstelling staat de jaarlijks terugkerende Ploeg-prent centraal. Ieder Ploeglid maakte dit jaar een eigen prent. De tentoonstelling toont deze twintig prenten, die zeer uiteenlopend zijn in vorm, onderwerp en techniek maar samenkomen in zwart-wit en grijstinten. De prenten vormen gebundeld een prachtige jubileumuitgave, die tijdens de Wintersalon wordt uitgereikt aan Ploegvrienden en tevens verkrijgbaar is in de museumwinkel.

Vanaf 13.00 ben je welkom. Willem Corsius (voorzitter) zal de Wintersalon met een praatje openen en een ingelijste prent onder Ploegvrienden verloten. Van 14.30 uur tot 16.30 uur kun je als bezoeker bij de kunstenaars achter een schildersezel aanschuiven voor een workshop modeltekenen.

De Wintersalon valt samen met ‘t Joar oet, een gezellige middag in winterse sferen, bedoeld voor mensen in de eigen en verdere omgeving. Meer informatie op de website van het museum.
website De Oude Wolden